De bedrijven

Isolatie combinatie bv
Als gespecialiseerd bedrijf levert, ontwerpt, vervaardigt en installeert Isolatie Combinatie in eigen productie brandwerende, thermische en akoestische isolatieoplossingen voor zowel onshore als offshore. Hierdoor is een grote flexibiliteit mogelijk. Het doel is om de en veiligheid in de industrie te verhogen en, waar mogelijk, te zorgen voor energiebesparingen. De isolatiesystemen zijn op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw proces. Isolatie Combinatie is in staat om assistentie te verlenen tijdens alle projectfasen van engineering.

Multimetaal offshore bv
Multimetaal is actief in de engineering, fabricage, installatie en onderhoud op het gebied van constructie, leidingbouw en valve care. Multimetaal is producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige fabricage, service en onderhoudsdiensten in de energie en maritieme sector. Actief op het land, op schepen en offshore locaties, werkend aan leidingen, afsluiters, bordessen, kranen en vele andere projecten.


Steigerbouw van der Panne bv
Van der Panne is al meer dan 35 jaar actief in steigerbouw en rope access op offshore platforms, zowel voor onderhoud, nieuwbouw als decommissioning. Van der Panne monteert en demonteert een veilige werkplek voor alle gebruikers. Van der Panne heeft een grote groep monteurs met alle benodigde trainingen en ervaring voor het werken in de offshore- en windindustrie.

SSB Offshore bv
Sinds 1975 is Staalstraal- en Schildersbedrijf N. Bouman in Hoogeveen (SSB) werkzaam in de metaalconservering, stralen en schilderwerk voor industriële doeleinden. Daarnaast is SSB ook erkend en gecertificeerd voor industriële reparaties, coatings en renovaties. Alle activiteiten worden verzorgd met moderne apparatuur en duurzame producten.