Onderhoudswerkzaamheden perfect op elkaar afgestemd 

Marktleider in offshore onderhoud 

COP is een samenwerking tussen vier specialistische onderhoudsbedrijven die samen een belangrijk deel van onderhoud offshore aanbieden. Een efficiënte samenwerking, met het gebruik van breed inzetbaar personeel waarin alle werkzaamheden perfect op elkaar afgestemd zijn. Met COP heeft u de marktleider in offshore onderhoud in huis; Cooperating Offshore Partners BV.

Oplossingsgericht, veilig, efficiënt en deskundig

Platformen in de energie-industrie moeten 24/7 per dag kunnen draaien. Stops kosten geld. COP weet hoe belangrijk het is dat onderhoudswerkzaamheden efficiënt gepland worden om tijd en kosten te besparen. We hebben specialistische kennis in huis en ruime ervaring in de energie-industrie. Met onze veelzijdigheid aan materieel en vakkundig personeel kunnen we grote onderhoudsprojecten nauwkeurig op elkaar afstemmen. De offshore is dynamisch. Ieder moment kunnen er dingen gebeuren waarop geanticipeerd moet worden. COP kan in deze situaties snel handelen en een oplossing bieden.

Oplossingsgericht, veilig, efficiënt en deskundig zijn de kernwoorden in onze aanpak.

“De partners van COP zijn echte familiebedrijven. We hebben een hoge betrokkenheid van ons personeel, kennen korte communicatielijnen en hechten heel veel waarde aan klantenbinding.” 

Duurzaamheid

In deze tijd is kostenbesparing niet meer de enige prioriteit in de offshore sector. Juist het genereren van duurzame winstgevendheid, met permanente aandacht voor duurzaamheid, worden steeds belangrijker. Bijvoorbeeld het efficiënt vervoeren van personeel en materiaal naar de platformen is duurzamer. Minder transportbewegingen is bovendien veiliger. Wij kijken ook naar milieuvriendelijke verduurzamingstechnieken. 

De kracht van samenwerking

De partners van COP zijn echte familiebedrijven. We hebben een hoge betrokkenheid van ons personeel, kennen korte communicatielijnen en hechten heel veel waarden aan klantenbinding. Tevreden klanten met wie we een langdurige samenwerking kunnen realiseren; daar hebben onze klanten ook optimaal voordeel van. We vinden het belangrijk onze klanten en de projecten goed te kennen zodat we de meest efficiënte en economische oplossing in kunnen zetten.

Onze bedrijven

COP is een samenwerking tussen vier specialistische onderhoudsbedrijven die samen het complete onderhoud in offshore bieden.


Isolatie Combinatie bv 

levering, vervaardiging en installatie van brandwerende, thermische en akoestische isolatieoplossingen voor zowel onshore als offshore. 


Multimetaal offshore bv 

fabricage en installatie van metalen leidingen, (pijp)constructies en afsluiters. 


Steigerbouw van der Panne bv

steigerbouw en rope access op on- en offshore locaties.


SSB Offshore bv

metaalconservering, stralen en schilderwerk op offshore locaties.